Aviva Canada
10 Aviva Way, Markham

Aviva relocated over 1800 people from their existing Scarborough location into brand-new headquarters in downtown Markham. Their new space was designed to support their vision and workplace strategy by implementing their ‘Our Space Design Objectives’ which deemed furniture products as integral to the employee and customer experience. In order to increase collaboration, Aviva knew panels had to come down for teams to better integrate while also having access to more flexibility and choice in their meeting room selection.

The solution spanned 8 floors and included their cafeteria space and a Living Wall. In lieu of private offices, c:scape benching and Bivi workstations by Steelcase created an open and collaborative environment. Workstation sizes were standardized, and custom storage cabinets meant desk space remained uncluttered. Smaller ancillary spaces supported different postures, and integrated height-adjustability contributed to wellness imperatives.

Aviva was delighted by the enduring aesthetic, functionality and durability of the furniture selected, and the flawless execution of the project.

SEE FULL CASE

Project Scope
200,000 sqft.
9 Floors
1870 Employees

Completion Date
September 2017

POI Services
Furniture Solutions
Move Management
Project Management

Other Locations Served
GTA West
Montreal
London
Calgary
Ottawa
Edmonton
Dartmouth

View more case studies